Kiertotalous on osa jokapäiväistä elämäämme.

Tervetuloa Mikkelin seudun kiertotalouspalveluiden pääpaikalle. Löydät näiltä sivuilta mm. tietoa alueen kiertotalouspalveluita (esimerkiksi korjaus ja huolto, rakennusmateriaalien kierrättäminen). Ajankohtaisia nostoja kiertotaloudesta, vinkkejä ja linkkejä oman hiilijalanjäljen arviointiin.

Tätä sivustoa pidetään yllä Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n toimesta ja sivusto on alueen asukkaita, yrittäjiä ja kesäasukkaita varten.

Sivusto on toteutettu osana Arjen kiertotalous (Arki)-hanketta. Hanke edistää kiertotalouden konkreettista toteuttamista Mikkelin seudulla. Hankkeen kohderyhmää ovat alueen kuluttajat, kesäasukkaat, paikalliset huolto- ja korjausalan yritykset sekä opiskelijat ja opettajat (Esedu).

Palveluhakemisto

Täältä löydät huolto ja korjauspalveluita tarjoavia yrityksiä kotitalouksille.

Huolto- ja korjauspalvelut kotitalouksille

Tarvitsetko mökkitalkkaria? Polkupyörän huoltoa?  Suutaria? Korjausompelua? Onko talotekniikan huoltotarpeita? Kodinkoneiden korjaamisen? Voiko 3D-tulostus ratkaista puuttuvan varaosan ongelman?

Huoltopalvelut kotitalouksille

Hirsirakennusten kiertotalous

Kierrätä vanha hirsirakennus uudelleen käyttöön. Näin vähennät ison määrän Ilmastopäästöjä, sillä puurakennuksen lahoaminen tai polttaminen kuormittaa ilmastoa yllättävän paljon.

Hirsirakennusten kiertotalous

Kotitalouden kierrätyspalvelut

Kierrätä kodin tarpeeton tavara vastuullisesti.

Kotitalouden kierrätyspalvelut

Arjen kiertotalous -hanke

Arjen kiertotalous (Arki)-hanke edistää kiertotalouden konkreettista toteuttamista Mikkelin seudulla. Hankkeen kohderyhmää ovat alueen kuluttajat, kesäasukkaat, paikalliset huolto- ja korjausalan yritykset sekä opiskelijat ja opettajat (Esedu).

Lisätietoa hankkeesta: