EcoSairila on menestyksen paikka

Yritykset voivat käynnistää tuotannollisen toiminnan hyödyntäen alueen vahvuuksia; materiaaleja, ravinteita, uusiovettä, kohdennettuja ympäristö- ja yrityspalveluita, lupamenettelyjä ja velvoiteseurantaa helpottavaa ympäristötietoalustaa sekä teolliseen toimintaan soveltuvia tontteja.

EcoSairila tarjoaa palvelevan innovaatioekosysteemin yrityksille, jotka sijoittuvat alueelle kehittääkseen uutta. Yritys voi keskittyä yksinomaan kehitystyöhön tai tuoda sen tuotannollisen toimintansa rinnalle. EcoSairilassa yritysten toiminnan tukena ja kasvun mahdollistajina ovat monipuolinen ja moderni TKI-infrastruktuuri TKI-palveluineen, vahvat paikalliset, kansalliset ja kansainväliset yritysten ja TKI-toimijoiden verkostot. EcoSairila tarjoaa vahvan tuen uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ja kaupallistamiseen.

EcoSairila palvelee myös alueen asukkaita ja yrityksiä monipuolisin kiertotalous- ja jätehuoltopalveluin. Alueella toimii pientuojien vastaanotto- ja lajittelukeskus Kieppi, jossa jätehuoltopalvelun lisäksi otetaan vastaan lahjoituksina uusiokäyttöön soveltuvia tuotteita, kuten huonekaluja ja kodin elektroniikkaa.

Sijoittumispalvelut

EcoSairilan teollisuusalue tarjoaa räätälöidyt sijoittumismahdollisuudet, monipuoliset materiaalivirrat, teolliset symbioosit ja synergiat, modernin infran sekä kohdennetut kustannustehokkaat palvelut.

Alue ja sijoittuminen

TKI-ympäristöt ja palvelut

Yritysten tukena monipuoliset jätevedenpuhdistuksen sekä uusioveden valmistuksen tutkimus-, kehitys- ja innovaatioympäristöt.

TKI-ympäristöt

EcoS ympäristötietoalusta

Digitaalinen ympäristötietoalusta tukee alueellisen ympäristöjohtamisen mallia.

EcoS ympäristötietoalusta

SairilaSIM

SairilaSIM on reaaliaikaisia tietovirtoja hyödyntävä simulointimalli, EcoSairilasta luotu digitaalinen kaksonen. Simulointimallin avulla voidaan tarkastella nykyistä EcoSairilan toimintoja sekä muutoksia, joita uuden yrityksen sijoittuminen alueelle tuottaa. SairilaSIM tarjoaa mahdollisuuden tarkastella eri toimintamallien sopivuutta sekä vaihtoehtoisia teknologisia ratkaisuja. Simulointimallista johdettava elinkaarianalyysi tuottaa tietoa alustan ympäristövaikutuksista ja eri toimintojen vaikutuksista päästöihin.

Ajankohtaista

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Ei tulevia tapahtumia.