Missä maailma makaa? Mihin se on menossa? Sitra julkistaa odotetun megatrendikatsauksensa heti alkuvuodesta. Tule ottamaan haltuun tulevaisuuteemme vaikuttavien muutosten kokonaiskuva ja tule Mikkelin kisakatsomoon!

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei järjestää yhdessä Xamkin, Etelä-Savon Maakuntaliiton ja Mikkelin Nuorkauppakamarin kanssa Sitran Megatrendit 2023 -kisakatsomon Mikkelissä hotelli Scandicissa 12.1.2023 klo 12.45-15.15.

Maailma kuohuu ympärillämme, kriisit ja yllätykset seuraavat toisiaan. Tulevaisuus näyttää sumealta. Nyt on entistäkin tärkeämpää ymmärtää muutosten kokonaiskuvaa ja toimia toivotun tulevaisuuden eteen. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan tulevaisuuteemme voimakkaimmin vaikuttavista laajoista kehityskuluista sekä tulevaisuuteen liittyvistä mahdollisuuksista ja vaikuttamisen paikoista. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille tulevaisuudesta ja yhteiskunnallisesta muutoksesta kiinnostuneille!

Varaa siis jo päivä kalenterista, ilmoittaudu mukaan ja käynnistä uusi vuosi megatrendien parissa! Tilaisuus on maksuton ja järjestetään suomeksi.

Ohjelma:

12:45 Tilaisuuden avaus

13:00 Sitran lähetys

14.15 Kahvitauko

14.30 Aluekehityksen ennakointi Etelä-Savossa ja megatrendit, Hanna Kautiainen, Etelä-Savon maakuntaliitto

14.45 Megatrendit -keskustelu, moderaattori Elina Häkkinen, Mikkelin nuorkauppakamari

15.15 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan 10.1.2022 mennessä tästä linkistä 

Lisätietoja; johanna.jarvinen@mikseimikkeli fi ja saija.tillgren@mikseimikkeli.fi