Kuopion vesiklusteri ja Blue Economy Mikkeli osallistuvat vesialan Aquatech Amsterdam messuille Alankomaissa 2.-5.11.2021. Myös yrityksillä on mahdollisuus lähteä mukaan.

Aquatech Amsterdam on yksi maailman suurimmista vesialan tapahtumista käsittäen prosessi-, juoma- ja jätevesiveden käsittelyn.

”Messuille osallistuminen antaa Kuopion vesiklusterille ja Blue Economy Mikkelille ainutlaatuisen tilaisuuden tavata vesialan ammattilaisia ympäri maailmaa pitkän etä- ja hybridityöjakson jälkeen”, kertoo ohjelmakoordinaattori Panu Jouhkimo MikseiMikkelistä.

Nelipäiväinen tapahtuma yhdistää yli 18 000 vesialan asiantuntijaa ja yli 650 näytteilleasettajaa. Laajojen koronasulkujen jälkeen messut ovat virkistävä mahdollisuus osallistua inspiroiviin seminaareihin ja tilaisuuksiin, ajankohtaisiin pyöreän pöydän keskusteluihin, Aquatech Innovation Award Show -tapahtumaan sekä vierailla eri näytteilleasettajien osastoilla.

”Kuopion vesiklusteri ja Blue Economy Mikkeli vastaavat suomalaisen vesiosaamisen ja innovaatioiden voimakkaaseen kysyntään erityisesti kiertotaloudessa ja digitalisaatiossa”, KWC:n kansainvälistymisestä vastaava tutkimuspäällikkö Patryk Wójtowicz sanoo.

Osallistumalla Aquatech 2021 -ohjelmaan kansallisella yhteistyöllä pyritään rakentamaan vahvoja ja monipuolisia kansainvälisiä kumppanuuksia.